Malin & Ida

down under

Surfing, svetteskapad nr 2 och Surfers paradise

Publicerad 2014-11-22 13:52:42 i Allmänt,

Haj haj på er alla hemma i kylan! 

Nu är vi surfers paradise och här är det allt annat än kyligt. Fuktigt & varmt så svetten rinner konstant, men har i alla fall varit ganska klart och soligt i två dagar nu så vi har kunnat steeeekt vårt vita skinn lite! 

Har väntat att skriva ett inlägg om de sista dagarna i Byron för vi har väntat på att få bilder från en fotograf som tog kort på oss när vi SURFADE! Dock så blev vi nog grundlurade, bonnlurkar som vi är så de korten eller pengarna ser vi nog aldrig mer igen.. Surfingen var dock grymt kul!! Svårt såklart, och jobbigt! Ett riktigt träningspass att ta sig ut med den tunga brädan i vattnet och stå emot alla vågor vars enda intention är att dränka en. Men när man väl kommer upp och lyckas stå på brädan efter många om & men är det verkligen en härlig känsla! Får se om vi kan jaga rätt på den där brasilianska hippien bara så vi kan visa er bildbevis på detta, vore kul. 

Gjorde åter igen en svetteskapad också sista kvällen i Byron efter vi surfat. Hade planerat tidigare att vi skulle ge oss ut till den mest östliga punkten på kusten och se solnedgången därifrån. Men, det blev sent efter surfingen och det var en ganska lång promenad så det blev bråttom bråttom när vi skulle dra iväg för att hinna se solnedgången! Började med en pw över stranden för att ta oss dit (tänk känslan när man bara sjunker ner i sanden och tar 1 steg fram 2 steg tillbaks hela tiden). Pustade ut när vi väl kom på fast mark & trodde vi snart va framme, men ack vad vi bedrog oss. Kvar var dryga 2 km promenad RAKT upp för trappor och stigar som vi då aldrig trodde skulle ta slut! Alltså det var så brant på vissa ställen så man ville gråta, och fort var det ju tvunget att gå också eftersom vi hade brått! Sprang halvt uppför dessa djävulstrappor för att precis precis missa hela solnedgången... Men det var fint ändå, så bara vi (läs Malin) fick andan tillbaka så gick det att njuta av utsikten ändå. Men det var svettigt kan jag lova! 


Halvvägs uppför branten, man kan skymta solnedgången liiite bakom udden i alla fall! Nu är vi som sagt i surfers, en stad som i princip ligger på stranden kan man säga! Lite kontraster att ligga på stranden och ha ett gäng skyskrapor stående precis bakom en, men häftigt! Ett riktigt partyställe med mycket folk överallt, så har gjort en klubbrunda iaf. Hade jättekul, många olika klubbar, bra musik och trevligt folk! Idag har vi legat på stranden och ska nog mest ta det lugnt ikväll & strosa lite på stan. Bor på ett mysigt hostel med pool och grejer också så vi har det bra! 


Vy från hostelet
Långt inlägg, men där har ni fått en uppdatering i alla fall! 
Imorgon ska vi ut på äventyr, hör av oss mer om det efteråt ;)
Adjöken!

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2014-11-23 14:30:54

Ni är ju verkligen i paradiset ni :) skulle gärna vilja se bilder från surfandet, hoppas ni får tag i killen :) Ta hand om er och ha det bäst. Saknar dig Ida och våra låååånga telefonsamtal :)

Kramar

Postat av: Faster

Publicerad 2014-11-24 11:57:17

Ja, ja lite lurad får man att bli! Ha det bra, väntar på nästa inlägg! Kram faster

Postat av: Emma

Publicerad 2014-11-24 14:34:39

Vill tipsa om ett guide-företag som min kompis har startat. Han kör själv och är mycket billigare än alla de andra som resebolagen erbjuder. Och så är han sjukt skön också och vet alla de bra guldkornen som man oftast annars inte får se! http://www.nomadoutbackadventure.com/#/outbacktouritinerary/

Postat av: Lisbeth Larsson

Publicerad 2014-11-28 21:06:52

Okey då...Bra att höra att ni har det bra. Men ni missar den fina adventstiden här i vår vackra stad. Kan i alla fall meddela att Ludde mår bra och Anders verkar klara av tiden Malin är borta utan sin mors omsorg. Han längtar nog i alla fall lite efter sin Malin.( tror jag i alla fall ) I denna helg tänder vi ljusstakarna och tänker på er där borta. Kramar från oss på Dal.

Postat av: Moa å Sirpan

Publicerad 2014-12-01 22:48:18

Hej vår saknade hippies!! Låter som ni lever loppan down under, med all rätt! 😃 vi längtar efter er här hemma å ser fram emot å höra alla galna eskapader ni upplevt! 😉 hoppas ni hade en mysig första advent! Kärlek // Moa å Siri 💕

Postat av: Jennie

Publicerad 2014-12-03 14:08:48

Halloj!
Lite uppdatering tack ;) men ni har väl fullt upp med att åka jeep på den lååånga härliga stranden, men tänk "lite"på oss här hemma som är nyfikna :)
Kramisar Jennie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela